Κατασκευές κήπων ιδιωτών

 

Η Gardenland, αναλαμβάνει να μεταμορφώσει έναν κρανίου τόπο σε επίγειο παράδεισο. Μόνοι απαραίτητοι σύμμαχοι, το νερό και η καλή διάθεση! Όσο για το κόστος; πράσινα θαύματα γίνονται για κάθε βαλάντιο.


Σκεφτείτε πόσο ξεχωριστές μπορούν να γίνουν οι στιγμές σας, μέσα σ’ ένα παράδεισο χρωμάτων, σχημάτων και αρωμάτων που μόνο ένας όμορφος κήπος ή και βεράντα μπορεί να σας προσφέρει.


Πολύχρωμοι πανσέδες, τριανταφυλλιές με βελούδινο άρωμα, ελιές, λεμονιές και δάφνες, δημιουργούν ένα ιδιαίτερο περιβάλλον που ξεκουράζει τα μάτια και την ψυχή σας.


Ιδιαίτερα σήμερα που οι ρυθμοί ζωής είναι εξαντλητικοί και η αισθητική μας καθημερινά βάλλεται από τις τσιμεντένιες κατασκευές των πόλεων, η διαμόρφωση του κήπου ή της βεράντας μας, αποτελεί πλέον αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια.


Αν λοιπόν, θέλετε να απολαύσετε και εσείς τέτοιες ξεχωριστές στιγμές, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε σε εμάς, την εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2005 με ιδιαίτερη επιτυχία στην κατασκευή και συντήρηση ιδιωτικών, εταιρικών και δημόσιων χώρων.


Πως γίνεται;


Οι γεωπόνοι μας, επισκέπτονται πρώτα το χώρο, μελετούν τις κλιματικές συνθήκες και το νερό και επιλέγουν εκείνα τα φυτά που θα προσαρμοστούν καλύτερα στα δεδομένα κάθε τόπου. Εκεί, θα βρεθεί και ο αρχιτέκτων τοπίου που, φωτογραφίζοντας κάθε γωνιά του χώρου, θα μπορέσει να παρουσιάσει ένα πλήρες σχέδιο στους ενδιαφερόμενους, με καθορισμένες επακριβώς τις θέσεις του κάθε φυτού. Οι τελευταίοι, θα έχουν έτσι την ευκαιρία να δουν μια εικόνα του μελλοντικού του κήπου ηλεκτρονικά.

 

Κλικ για μεγένθυση


Συνολικός αριθμός καταχωρημένων προϊόντων: (50)


Εμφάνιζόμενα προϊόντα: 1 - 5Σελίδες (10)  [1]  2  3 ...  Τελευταία


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ - ΒΑΡΗ

  Κατασκευή κήπου οικίας στην Βάρη.
Κυριαρχία συνδυασμού πέτρας-πρασίνου-βότσαλου.

Κλικ για μεγένθυσηArt κήπος στο Ντράφι


Κατασκευή ιδιωτικού κήπου στο Ντράφι
Minimal αρχιτεκτονική ιδιωτικού κήπου στο Ντράφι
Κλικ για μεγένθυση547
Κήπος κατοικίας στη Νέα Κηφισιά
Κλικ για μεγένθυση104
Κήπος κατοικίας στο Χαλάνδρι
Κλικ για μεγένθυση


Σελίδες (10)  [1]  2  3 ...  Τελευταία