Βεράντες

Η Gardenland, αναλαμβάνει να μεταμορφώσει έναν κρανίου τόπο σε επίγειο παράδεισο. Μόνοι απαραίτητοι σύμμαχοι, το νερό και η καλή διάθεση! Όσο για το κόστος; πράσινα θαύματα γίνονται για κάθε βαλάντιο.


Σκεφτείτε πόσο ξεχωριστές μπορούν να γίνουν οι στιγμές σας, μέσα σ’ ένα παράδεισο χρωμάτων, σχημάτων και αρωμάτων που μόνο ένας όμορφος κήπος ή και βεράντα μπορεί να σας προσφέρει.


Πολύχρωμοι πανσέδες, τριανταφυλλιές με βελούδινο άρωμα, ελιές, λεμονιές και δάφνες, δημιουργούν ένα ιδιαίτερο περιβάλλον που ξεκουράζει τα μάτια και την ψυχή σας.


Ιδιαίτερα σήμερα που οι ρυθμοί ζωής είναι εξαντλητικοί και η αισθητική μας καθημερινά βάλλεται από τις τσιμεντένιες κατασκευές των πόλεων, η διαμόρφωση του κήπου ή της βεράντας μας, αποτελεί πλέον αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια.


Αν λοιπόν, θέλετε να απολαύσετε και εσείς τέτοιες ξεχωριστές στιγμές, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε σε εμάς, την εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2005 με ιδιαίτερη επιτυχία στην κατασκευή και συντήρηση ιδιωτικών, εταιρικών και δημόσιων χώρων.


Πως γίνεται;


Οι γεωπόνοι μας, επισκέπτονται πρώτα το χώρο, μελετούν τις κλιματικές συνθήκες και το νερό και επιλέγουν εκείνα τα φυτά που θα προσαρμοστούν καλύτερα στα δεδομένα κάθε τόπου. Εκεί, θα βρεθεί και ο αρχιτέκτων τοπίου που, φωτογραφίζοντας κάθε γωνιά του χώρου, θα μπορέσει να παρουσιάσει ένα πλήρες σχέδιο στους ενδιαφερόμενους, με καθορισμένες επακριβώς τις θέσεις του κάθε φυτού. Οι τελευταίοι, θα έχουν έτσι την ευκαιρία να δουν μια εικόνα του μελλοντικού του κήπου ηλεκτρονικά.
 

Κλικ για μεγένθυση


Συνολικός αριθμός καταχωρημένων προϊόντων: (12)


Εμφάνιζόμενα προϊόντα: 1 - 5Σελίδες (3)  [1]  2  3  Τελευταία


ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ

Διαμόρφωση roof garden στη Βούλα

Κλικ για μεγένθυσηΒΕΡΑΝΤΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ

Βεράντα οικίας στο Ψυχικό english style με ξύλινες ζαρντινιέρες και καφασωτά.

Οι κατασκευές έχου διαστάσεις και χρωματισμούς κατα παραγγελία.

Χρήση εποχιακών και οξίφυλλων,αναρριχώμενων και φτέρης.

Κλικ για μεγένθυση344
Βεράντα στην Αθήνα
Κλικ για μεγένθυση303
Βεράντα στην Πεύκη
Κλικ για μεγένθυση225
Βεράντα στη Νέα Κηφισιά
Κλικ για μεγένθυση


Σελίδες (3)  [1]  2  3  Τελευταία