Ξυλεία

Η Gardenland, αναλαμβάνει να μεταμορφώσει έναν κρανίου τόπο σε επίγειο παράδεισο. Μόνοι απαραίτητοι σύμμαχοι, το νερό και η καλή διάθεση! Όσο για το κόστος; πράσινα θαύματα γίνονται για κάθε βαλάντιο.


Σκεφτείτε πόσο ξεχωριστές μπορούν να γίνουν οι στιγμές σας, μέσα σ’ ένα παράδεισο χρωμάτων, σχημάτων και αρωμάτων που μόνο ένας όμορφος κήπος ή και βεράντα μπορεί να σας προσφέρει.


Πολύχρωμοι πανσέδες, τριανταφυλλιές με βελούδινο άρωμα, ελιές, λεμονιές και δάφνες, δημιουργούν ένα ιδιαίτερο περιβάλλον που ξεκουράζει τα μάτια και την ψυχή σας.


Ιδιαίτερα σήμερα που οι ρυθμοί ζωής είναι εξαντλητικοί και η αισθητική μας καθημερινά βάλλεται από τις τσιμεντένιες κατασκευές των πόλεων, η διαμόρφωση του κήπου ή της βεράντας μας, αποτελεί πλέον αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια.


Αν λοιπόν, θέλετε να απολαύσετε και εσείς τέτοιες ξεχωριστές στιγμές, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε σε εμάς, την εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2005 με ιδιαίτερη επιτυχία στην κατασκευή και συντήρηση ιδιωτικών, εταιρικών και δημόσιων χώρων.


Πως γίνεται;


Οι γεωπόνοι μας, επισκέπτονται πρώτα το χώρο, μελετούν τις κλιματικές συνθήκες και το νερό και επιλέγουν εκείνα τα φυτά που θα προσαρμοστούν καλύτερα στα δεδομένα κάθε τόπου. Εκεί, θα βρεθεί και ο αρχιτέκτων τοπίου που, φωτογραφίζοντας κάθε γωνιά του χώρου, θα μπορέσει να παρουσιάσει ένα πλήρες σχέδιο στους ενδιαφερόμενους, με καθορισμένες επακριβώς τις θέσεις του κάθε φυτού. Οι τελευταίοι, θα έχουν έτσι την ευκαιρία να δουν μια εικόνα του μελλοντικού του κήπου ηλεκτρονικά.
 

Κλικ για μεγένθυση


Συνολικός αριθμός καταχωρημένων προϊόντων: (64)


Εμφάνιζόμενα προϊόντα: 1 - 5Σελίδες (13)  [1]  2  3 ...  Τελευταία


040

Καφασωτό τετράγωνο στο Μαρούσι

Κλικ για μεγένθυση308
Πάνελ κλειστό

Κλικ για μεγένθυση307

Πέργολα με κυματιστό πανί στην Κερατέα

Κλικ για μεγένθυση075
Ξύλινη πέργκολα
Κλικ για μεγένθυση123
Ξύλινος φράχτης
Κλικ για μεγένθυση


Σελίδες (13)  [1]  2  3 ...  Τελευταία